Ökumenikus imahét 2017.

f98bfd4fb80130a2886b3cb99c75ae49 normalAz ökumenikus imahét alkalmából, január 16-án hétfőn este egyházközségünk Isteni Irgalmasság kápolnájában imádkoztak a Krisztus-hívők egységéért a különböző felekezetű egybegyűltek. A prédikációban Bíró István görög katolikus parókus a megbékélés, az önmagunkról való lemondás és ezáltal az egyén kiteljesedésének lehetőségeit mutatta be. A közös imádságot követően lehetőség nyílt beszélgetésekre is a szeretetvendégség keretében.

 

Cikk 1

Cikk 2

Szentbeszéd

Pásztorjáték

Karácsony első napján az ünnepi szentmise keretében a hittanra járó gyermekek egy kis csoportja pásztorjátékot adott elő.

Képek

Betlehemezés

Már több mint tíz éve hagyomány egyházközségünkben, hogy a karácsony előtti napokban a plébánia cserkészcsapata egy kis betlehemi műsorral ellátogat a környékbeli betegekhez, idősekhez, családokhoz.

Képek

Karácsonyi ünnepség

A Makói Katolikus Általános Iskola diákjai karácsonyra készülődve zenés, verses ünnepi műsorral örvendeztették meg tanulótársaikat, tanáraikat, a szülőket és a kedves híveket, a már ünnepi díszbe "öltöztetett" templomban.

Képek

Nagycsaládosok Karácsonya

A Makói Nagycsaládosok Egyesülete karácsony közeledtével találkozott a plébánián, ahol felállították és feldíszítették a karácsonyfát, majd megérkezett Szent Miklós püspök küldötte, aki ajándékcsomagokat adott át a gyermekeknek, akik verses műsorral köszöntöttek a kedves "látogatót".

Cikk